Nå blir det forandringer!

Nå har jeg gjort det - kjøpt et eget domene til Hamaca Reiseblogg! Yey!

Har tenkt på det lenge, men har nå endelig fått fingern ut.. Har sitti i nesten hele går og i dag, men tar sin tid det her. Jeg er enda ikke helt ferdig med designet, så jeg venter litt med å gi ut den nye adressen enda, men den vil komme i løpet av de neste dagene!
 Den nye sida vil:

- Få et helt nytt design
- Bli mer oversiktlig
- Mer leken og fargerik
- Større bilder og video
- Få en et eget slideshow med bilder på siden
...og resten får dere se snart..! =) 


Det eneste som er veldig dumt er at jeg ikke får meg kommentarene fra denne bloggen =/

Jaja, det går nok bra.. dette blir spennende!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 kommentarer

Marie in America

21.sep.2011 kl.04:07

Så spennende! Lykke til med "ny" blogg!

Anniken

21.sep.2011 kl.10:46

Gratulerer! Du vil så absolutt ikke angre! Jeg gleder meg til å følge deg videre!

Anniken :)

Maria

21.sep.2011 kl.15:54

Gøy altså:) Gleder meg til å følge deg videre der!

Robin

21.sep.2011 kl.19:13

på tide, tror dette blir bra :)

MyT

21.sep.2011 kl.20:15

Spennende! Lykke til :-)

Liv

21.sep.2011 kl.21:42

Gleder meg til å se! Dette blir spennende! :D Men kommer du til å slette denne bloggen? For jeg synes alle svarene du har gitt på spørsmålssiden din er så bra at hvis du skal slette denne bloggen vil jeg lagre noen av kommentarene der :)

Hamaca

21.sep.2011 kl.23:39

Det er koselig dere følger med videre.. er nesten ferdig med den nye nå! Legger ut bloggen i morgen tenker jeg!

Liv: Neida, jeg kommer ikke til å slette denne :) har fortsatt en del bilder som er linka via denne bloggen, pluss at jeg synes det er koselig å spare på kommentarere jeg har fått ;) Hvordan går det med planlegginga forresten?

Liv

24.sep.2011 kl.21:32

Det er bra :)

Haha, planlegging og planlegging. Holder fortsatt bare på med research. Er jo høsten om et år jeg skal reise, så trenger ikke bestemme meg helt ennå. Heldigvis. Jeg tror jeg kommer til å reise i ca 5 mnd (dvs ca 22 uker), i juli til november. Reiseplanen forandrer seg hele tiden, men akkurat nå ser den slik ut:

Kyrgyzstan, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazakhstan - organisert busstur - ca 3 uker

Laos eller Kambodsja eller Thailand eller Malaysia - ca 3 uker

New Zealand - ca 4 uker

Fiji eller Hawaii eller noe annet chill - ca 2 uker

Peru - ca 3 uker

Costa Rica, Nicaragua, Honduras, Guatemala - ca 5 uker

Cuba - ca 2 uker

Har du noen tanker eller innspill? Vet at du kan mye om landene i sør øst-Asia, har du noe å anbefale? Tror du jeg tar meg vann over hodet? :)

Hamaca Reiseblogg

27.sep.2011 kl.01:00

Så spennende rute! Den første delen med alle -stanlanda høres spesielt interessant ut synes jeg! Hvilket selskap har du tenkt til å bruke? Og hvor mye koster det ca? Har tenkt litt på det i det siste selv - hvor spennende det hadde vært å besøke de landa som det er få turister osv i. Det er nok i de landa man får de ordentlige opplevelsene og lærer mest om kulturen..

Når det gjelder Sør-Øst Asia kan jeg egentlig anbefale de fleste landa jeg har vært i. Kambodsja, Laos og Vietnam er jo ganske vanlige backpackerland med en del spennende historie. Thailand er litt mer bade og ferieland vil jeg si, selv om det også skal være fint å reise i innlandet i nord. Malaysia har også fine øyer har jeg hørt, men jeg har vært mest i innlandet. Cameron Highlands er veldig vakkert (se innlegg), og Kuala Lumpur er jo en veldig billig men moderne storby det kan være artig å dra innom.

Hawaii er også veldig mye mer enn den klisjeoppfatninga man egentlig har av øya. Vi fikk se utrolig vakker natur, men hadde bare fire dager der dessverre.. Har hørt at mange av øyene de andre øyene også er verdt å dra til.

Kan du litt spansk forresten? Eller tenker du å lære deg litt på turen?

Liv

28.sep.2011 kl.20:59

Husket ikke helt hvor lang den bussturen var da jeg skrev her forrige gang, så 3 uker er ikke helt riktig. Jeg vurderer to forskjellige turer; den ene heter Mountain Kingdoms of Kyrgyzstan og er på 16 dager, da drar man innom Uzbekistan, Kazakhstan og Kyrgyzstan, og den andre heter The Central Silk Route og er på 30 dager, og da drar man innom Turkmenistan, Uzbekistan, Kazakhstan og Kyrgyzstan. Begge er i Kilroy sin Asia-katalog, men jeg tror de egentlig er i regi av Dragoman. Åja, og prisen er henholdsvis US$1295 og US$2460.

Hvor lang tid brukte du i sør-øst asia på jorden rundt reisen din? Og hvilke land besøkte du da? Hvis jeg skal bruke ca 3 uker der, vil det da være lurt å holde seg i ett land, eller er det mulig å rekke å se to land?

Synes Hawaii virker skikkelig fint ja, men akkurat nå for tiden heller jeg mer mot Fiji eller eventuelt Cook Islands. Men som sagt, leser jo om forskjellig land og steder hver eneste dag, så reiseruten er ikke satt :p

Nope, kan ikke flere ord på spansk enn Tequila og Amigos! Men tror jo jeg kan komme langt med det da.. Hehe, jeg har tenkt å lære meg litt spansk før ejg skal reise rundt i latin-amerika. Men om det skjer på reisen eller på forhånd har ejg ikke bestemt meg for. Hvis reiseruten ligner på den jeg skrev her nå, vurderer jeg et kveldskurs i spansk til våren, men jeg har også et på reiseforslag der jeg har to eller tre uker i Argentina før Peru, og da ville jeg brukt den tiden på spanskkurs :) Hvor langt spanskkurs tok dere? Og hvor var det dere tok det?

Hamaca Reiseblogg

03.okt.2011 kl.10:34

Oi, glemmer helt å sjekke den gamle bloggen jeg..

Stilig - de turene hørtes jo veldig interessante ut da! Har du sjekka opp om hvordan det er å reise der på egenhånd?

På Jorda-Rundtturen brukte vi 6 uker i Sør-Øst Asia. Jeg hadde jo da reist en del der på den forrige turen, og ville derfor bare tilbake til Thailand for å besøke noen bekjente, pluss reise til Filippinene som vi hadde hørt utrolig mye fint om. Hvis du er interessert i litt strandliv og litt historie kan du jo f.eks dra til Thailand, også stikke et par dager til Kambodsja for å se Angkor Wat. Da kan du rekke å se Bangkok i et par dager, dra nord i Thailand om du vil se templer osv, eller dra sør der det ligger masse deilige paradisøyer.. Mmm..

Ellers er også Vietnam og Filippinene høyt oppe på lista. Vietnam har mye interessant historie, og koselige byer. Filippinene består av over 7000 øyer, så der vil jeg anbefale å ta tre uker om dere først skal dit. Dykkinga og snorklinga der er nydelig, og det er lett å bli kjent med de lokale.

Vi tok spanskkurs i Antigua, Guatemala. 3 uker ble det, og vi bestilte det like godt da vi kom dit. Vi endte da opp med hver vår privatlærer. Min kunne nesten ikke engelsk, men det gikk egentlig veldig greit, for da MÅTTE jeg jo prøve å snakke spansk. Vi lærte ganske mye på den tida - mye mer enn vi hadde lært i Norge tror jeg. Men om du vil bruke tida i Sør-Amerika på å reise rundt er det nok lurt å lære seg litt i Norge isteden. Skulle virkelig ønske jeg kunne reist enda litt mer i Mellom eller Sør-Amerika så jeg kunne lære meg spansk ordentlig.. men men.

Skriv en ny kommentar

Hamaca

Hamaca

23, Hof

Jeg er ei jente ved navn Ingeborg på 23 år, som er veldig glad i å reise! Brukt de to siste årene på jobb og reising og skriver her om mine erfaringer og eventuelt nye reiser. Tar nå bachelor i Digital Medieproduksjon. Bildene på bloggen har jeg selv tatt, om det ikke står noe annet. Kom gjerne med kommentarer og spørsmål =)

Andre reiseblogger

Kategorier

Arkiv

hits